Aanbod trainingen
Gordon® Communicatietraining ‘Effectief Leiderschap’
OORDEELVRIJ COMMUNICEREN IN DE PRAKTIJK

Of het nu je medewerkers zijn, je chef, je partner of collega’s, de Gordon communicatietraining ‘Effectief Leiderschap’ (L.E.T.) leert je om het gesprek met iedereen aan te gaan op een manier die ruimte geeft voor wat ieder belangrijk vindt en nodig heeft. Door op deze manier vanuit waarden en behoeften het gesprek te sturen of faciliteren leer je op diepere lagen in contact te komen met de ander. Hiermee worden conflicten voorkomen of zelfs opgelost.

In 24 trainingsuren leer je hoe je effectief kunt communiceren, waardoor je in staat bent goede werkrelaties op te bouwen. Je vergroot je zelfvertrouwen en het zelfvertrouwen van anderen.

Je leert onder meer:

 • duidelijk communiceren
 • vaardig luisteren
 • effectief confronteren
 • problemen oplossen
 • conflicten hanteren
Om effectief aan vaardigheden te kunnen werken, bieden wij als een extra verdiepingsslag een gratis TMA talent analyse aan. Hiermee krijg jij inzicht in jouw eigen drijfveren en talenten. Tijdens de training zal dan ook vaak de verbinding gemaakt worden tussen de Gordon vaardigheden en jouw persoonlijkheid.

Interesse in een leiderschapstraining voor jouw team? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in en dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met jou op! 

  © 2023 BCN Consultancy  

  Links
  KVK Info
  Contact