Aanbod trainingen
Gordon® Communicatietraining ‘Effectief Leiderschap’
OORDEELVRIJ COMMUNICEREN IN DE PRAKTIJK

Of het nu je medewerkers zijn, je chef, je partner of collega’s, de Gordon communicatietraining ‘Effectief Leiderschap’ (L.E.T.) leert je om het gesprek met iedereen aan te gaan op een manier die ruimte geeft voor wat ieder belangrijk vindt en nodig heeft. Door op deze manier vanuit waarden en behoeften het gesprek te sturen of faciliteren leer je op diepere lagen in contact te komen met de ander. Hiermee worden conflicten voorkomen of zelfs opgelost.

In vier hele dagen leer je hoe je effectief kunt communiceren, waardoor je in staat bent goede werkrelaties op te bouwen. Je vergroot je eigen vertrouwen en het zelfvertrouwen van je medewerkers.

Je leert onder meer:

 • duidelijk communiceren
 • vaardig luisteren
 • effectief confronteren
 • problemen oplossen
 • conflicten hanteren
Om effectief aan vaardigheden te kunnen werken, bieden wij als een extra verdiepingsslag een gratis TMA talent analyse aan. Hiermee krijg jij inzicht in jouw eigen drijfveren en talenten. Tijdens de training zal dan ook vaak de verbinding gemaakt worden tussen de Gordon vaardigheden en jouw persoonlijkheid.
 
De eerst volgende leiderschapstrainingen vinden plaats op:
locatie: Regio Nijmegen

Donderdag 12 en vrijdag 13 januari 2023

Donderdag 2 en vrijdag 3 februari 2023

Locatie: Regio WEERT

Donderdag 2, 9, 16 en 23 maart 2023 

 

Inbegrepen: 

TMA talent analyse, lesmateriaal, syllabus, materialenpakket, lunches, koffie/thee en afronding met officieel Gordon®-certificaat. 

Pakketprijs €1495 excl. btw 

Liever een in-company training voor jouw team organiseren? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

Wil je graag deelnemen aan deze training? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in of neem bij verdere vragen eerst even contact met ons op!

  © 2022 BCN Consultancy  

  Links
  KVK Info
  Contact