Ons Marketing AANBOD

Bij ons kun je terecht voor een zeer divers marketing aanbod. Marketing draait voor ons om het benaderen van jouw doelgroep: met de juiste boodschappen, op de juiste momenten en kanalen. Afhankelijk van jouw product(en) of dienst(en) en jouw doelgroep gaan we samen op zoek naar jouw succesformule. Van online tot offline marketing, van strategie meetings tot specifieke content creatie en van grafisch ontwerp tot aan een professionele website met resultaat. 

Als ondernemer wil jij bezig zijn met waar je goed in bent en waar jij energie van krijgt. Marketing hoort daar vaak niet als eerste bij. Je kunt natuurlijk ontzettend veel zelf doen, maar als er geen concrete strategie of plan van aanpak achter ligt dan zul je nooit de resultaten bereiken die jouw bedrijf verdienen. En laat marketing nu juist het vakgebied zijn waar ons hart sneller van gaat kloppen!

Wij richten ons met name op kleine ondernemingen en start-ups. Wij zijn trots op de kwaliteit, aandacht voor detail en de persoonlijke klanten support die wij kunnen bieden. We werken niet met standaard pakketten, maar kijken graag samen waar jou/jullie behoeften liggen. Heb je niet de tijd of de mensen in dienst voor online marketing? Dan kun je het geheel aan ons uit besteden. Ben je juist op zoek naar iemand die een nieuwe website creëert en jouw team daarna een workshop geeft over hoe deze zelfstandig te beheren? Geen probleem! Of wil je alleen ontzorgt worden op het gebied van jouw social media kanalen? Dan zorgen wij voor de doeltreffende content en ads die passen bij jouw doelgroep. 

Op welk terrein heb jij hulp nodig?
 
Strategie
 
social media content & ads
 
zoekmachine optimalisatie
 
Grafisch design
 
google ads
 
Campagnes & Content Marketing
 
Website bouw & beheer
 
Trainingen/ workshops

Waarom wij?

Ben je klaar met?

Een gebrek aan tijd, focus en inspiratie voor jouw content?
Schieten met hagel door onsamenhangende uitingen?
Een website waarbij de conversie zeer te wensen overlaat? Of je niet eens weet wat je conversie is?
Het gevoel dat je achter de feiten aanloopt en kansen mist?
Al die mensen die je website of socials wel bezoeken, maar niks kopen?

En wil je veel liever?

Geen moeite met content bedenken, maken en delen?
Online jouw ideale klant bereiken en overtuigen?
Een website die telefoontjes, verkopen of bezoeken oplevert?
Een duidelijk plan waarbij alle kanalen en uitingen tot 1 doel leiden? 
Marketing uitingen die niet alleen qua content. maar ook qua ontwerp spot on zijn?

© 2023 BCN Consultancy

KvK info
LINKS
contact